Studentpaket

Baleal

Surfa till studentpris!

Byt ut långtråkiga föreläsningar och trögläst kurslitteratur mot strålande sol, pulshöjande surf och svårslagen natur. Vi på Magnus & friends vet hur viktigt det är att ta en paus ibland, därför erbjuder vi studenter vårt surfpaket till rabatterat pris under utvalda veckor. Njut av den storslagna portugisiska atlantkusten, träffa likasinnade surfentusiaster och upplev en gemenskap som kommer ge dig minnen för livet.

Under en vecka hos oss lär du dig surfa, coachad av regionens bästa och mest erfarna instruktörer. Lektionerna är anpassade för alla nivåer, från nybörjare till proffs, så att du får utvecklas utifrån just dina förutsättningar. När vi inte surfar åker vi till vackra portugisiska skärgårdsöar, besöker en av regionens bästa vingårdar där vi dricker lokalproducerade viner eller avnjuter en kall öl den svårslagna solnedgången.

Läs mer om våra studentresor här!

Till Mecenat
intro image

Vår studentdeal:

Det enda som tillkommer

  • Flyg tur- och retur
  • Transfer till- och från campet
  • Lunch och middagar under veckan. Priserna på restauranger är ca 30% lägre än i Sverige.
  • Möjlighet att lägga till yogapass och massage på plats
info image
HUR KAN EN DAG SE UT? 08.00-09.00 Frukostbuffé med färsk frukt, nybakat bröd från det lokala bageriet och smörstekt äggröra. 10.00-12.00 Surfpass á 2 timmar ledda av regionens bästa instruktörer. 12.00-17.00 Egen tid för att upptäcka Baleal, promenera längst klipporna, ta en öl på stranden, sola eller fortsätta surfa. 17.00-18.00 Aktiviteter så som aftersurf i solnedgången, beerpong på innergården, pizzanight i villan och roliga quizkvällar.  18.30 Gemensam middag på någon av Baleals bästa restauranger.

Få upp till 1000 kr rabatt/student och 800 kr rabatt/alumni på Magnus & friends oförglömliga surfresor och upplev känslan av att fånga en våg -  en känsla som inte kan beskrivas, den måste upplevas! Rabatten gäller alla resor till Baleal och Fuerteventura. Kan ej kombineras med andra rabatter/erbjudanden.

Om ni är en större studentgrupp, kontakta oss på surfa@magnusandfriends.se för en bättre deal.

För dig som reser i sällskap men inte vill surfa. Då dras 3000 kr bort från priset.
Tur/retur från Lissabon International Airport (LIS). Transfer endast söndagar.
(T.ex. om du reser själv, med en vän eller partner så styr vi rum som passar bäst för dig/er)
Förvänta dig ett bekräftelsemail inom kort. Om du inte hittar det i din inkorg vänligen kolla i din skräppost.
Totala produkter
Totala alternativ
Totalbelopp

Antal personer