Destinationer

Magnus & friends

destinationer

Mysiga lilla surfbyn

Baleal, Portugal

Om Baleal

Vart du surfar spelar roll, därför har vi valt en av världens bästa surfplatser. Upptäck vårt hemtrevliga surfcamp i den mysiga lilla surfbyn Baleal i Portugal! Här är människorna vänliga och lever för surf. Med vår unika topografi är vågorna bland de bästa i världen, för alla nivåer.

Hemtrevligt surfcamp – Vi bor i ljusa och fräscha villor, lägenheter och hotell som lockar till härligt socialt, skönt surfhäng, både före och efter surfpassen.

Mysig surfby – I byn Baleal där vi bor har vi över 20 restauranger och caféer, barer på beachen, härliga surfbutiker, yogastudios, apotek och andra butiker.

Världens bästa surfplats – Inom 10 minuters gångavstånd når du flera olika surfspots som erbjuder stor variation av vågor, allt från nybörjarvänliga till avancerade vågor.

Välmående och hälsa – Här finner du några av Europas vackraste promenadstråk och löpstigar i en hisnande miljö uppe på höga berg med utsikt över havet.

Exotisk surfvibe

Fuerteventura, Spanien

Om Fuerteventura

Europas svar på Maldiverna med turkost varmt vatten och strålande sol året runt, upptäck vårt lyxiga surfcamp med exotisk surfvibe på ön Fuerteventura i Spanien! En unik och avslappnad miljö omgiven av en häpnadsväckande natur med närliggande surfspots för alla nivåer av surfing.

Lyxigt boende – En modern villa med mindblowing arkitektur, stor härlig terrass, uppvärmd pool och panoramautsikt över havet, vulkanerna och solnedgången.

Varmt och exotiskt klimat – Med strålande sol nästan varje dag är vårt surfcamp i Fuerteventura en härlig plats året runt.

Surfspots för alla nivåer – Surfing är vår passion och det ligger i vårt DNA att erbjuda dig fantastiska surflektioner. Här finns vågor för alla surfare, oavsett vilken nivå du är på.

Häpnadsväckande natur – Med varmt turkost vatten, sand från Saharaöknen och majestätiska vulkaner väcker detta ökenlandskap äventyrslusten inom dig till liv.