Boende Portugal

Boende Portugal

Upplev den storslagna portugisiska Atlantkusten i vår surfparadis by, Baleal. Här ligger våra boenden centralt och strandnära mitt bland härliga caféer, restauranger och butiker.

Ett stenkast från filmiska klippor, vidsträckta stränder och flertalet surfspots bor vi ljusa och fräscha hus och lägenheter som ger utrymme för både egen tid och avskildhet samt bjuder in till gemenskap och umgänge tillsammans med andra likasinnade.

Under sommarlovet och höstlovet har vi dessutom tillgång till pool.

SURFVILLAN

Surfvillan är modern, ljus och hemtrevlig. Här finns plats för egentid likväl som gemenskap. Återhämta dig med en god bok på den privata balkongen eller spela pingis med grannen på uteplatsen.

Med sina tre våningar är det lätt att dra sig tillbaka och delta i gemenskapen när andan faller på. Dem gemensamma ytorna, så som det rymliga vardagsrummet med soffa och TV, uteplatserna på både fram och baksida samt kök, är belägna på nedersta våningen. Detta skapar friheten att välja när man vill hänga med andra eller vara för sig själv.

Surfvillan rymmer upp till 16 personer med tvåbäddsrum för par samt flerbäddsrum för familjer och kompisgäng. Villan har ett fullt utrustat kök, delade samt privata badrum och balkonger samt gemensamma ytor inne och ute för häng och aftersurf. Innergården på Surfvillan har förmiddagssol och uppskattas av många, inte minst för att njuta av vår omtalade frukostbuffé. På villans framsida lyser ofta eftermiddagssol, helt perfekt för aftersurf!

Ett stenkast bort från Surfvillan ligger klippor med magisk utsikt över havet och stranden. Där kan du ta din morgonpromenad eller varför inte en löptur?

HAVSHUSET

Havshuset är ett stort och fräscht hus och rymmer upp till 17 gäster. Huset skapar förutsättningar för både egen tid och återhämtning samt gemenskap och möjligheten att umgås med andra.

Havshuset har fem sovrum, fyra badrum med dusch och toalett samt två välutrustade kök och ett mysigt gemensamt vardagsrum. Flera av rummen har utsikt över havet och stranden. Med sina tre våningar skapas naturliga ytor för såväl gemenskap som egentid. Sovrummen är belägna på de övre våningarna och flera av rummen har privata balkonger som lämpar sig väl för återhämtning med en god bok. På bottenplan har vi det stora vardagsrummet som bjuder in till aftersurf, filmkvällar och häng med nya vänner. Längst ned i huset ligger även en studiolägenhet med eget badrum och kök.

Havshuset har också en vacker bakgård där du kan njuta av eftermiddagssolen och på framsidan lyser morgonsolen, perfekt för dagens första kaffe och vår goda frukostbuffé. Sovrummet högst upp har en vidunderlig takterass, där du har en hisnande utsikt över både Baleal halvön och grannstaden Peniche. Har kan du göra wavecheck på mornarna och uppleva de mest magiska solnedgångar på kvällarna – helt oemotståndligt om du frågar oss!

Walehouse och Sardinhouse

Dessa två surflägenheter passar utmärkt för större sällskap.

Whalehouse har 11 sängplatser fördelat på fyra sovrum. Det finns två fräscha badrum med dusch och toalett, ett gemensamt kök samt två terrasser och en sovrumsbalkong.

Sardinhouse är en surflägenhet som har sex sängar fördelat på två sovrum, ett badrum med dusch och toalett, välutrustat kök och vardagsrum. Lägenheten har också en takterass och en extra sovrumsbalkong.

Hotell Baleal Spot

När vi har fullt i våra villor så bokar vi in er på familjehotellet Baleal Spot som ligger tre minuters promenad från Havshuset där frukosten serveras. Oslagbart läge med närhet till stranden och det lokala favoritcaféet tvärs över gatan. På Hotel Spot bor ni i ljusa, fräscha, stora rum med eget badrum och balkong/uteplats. Här kan vi erbjuda rum med 2-4 bäddar beroende på era önskemål.