Trustpilot

Personuppgiftspolicy

Integritets- och personuppgiftspolicy

När du bokar en resa med oss sparar vi dina personuppgifter för att kunna fullgöra vårt avtal och boka in dig på ditt researrangemang. Efter din resa behåller vi personuppgifterna för att kunna ge dig bra service nästa gång du vill resa med oss.
Du kan närsomhelst kontakta oss för att ändra din kundprofil eller för att bli borttagen.
Hör gärna av dig till oss om du har frågor.

Kundregister i vårt bokningssystem

När du bokar en resa med oss behöver vi vanligtvis följande uppgifter för att kunna boka in dig och fullgöra vårt avtal. Namn, adress, e-postadress, telefonnummer, ålder på barn och ungdomar under 21 år. I vissa fall behöver vi även ditt födelsedatum och dina passuppgifter för att kunna genomföra bokningen. Följande uppgifter hanteras av oss samt förmedlas till respektive samarbetspartner.

Kortbolag och banker

När du betalar med betalkort eller via din internetbank hanterar de dina uppgifter, precis som vid alla betalningar du gör via din bank. När din betalning är genomförd skickas ditt namn, adressuppgifter, inbetald summa samt datum för betalningen till vårt bokningssystem för att reglera din faktura.

Bokning via hemsida

När du bokar en resa via vår hemsida skickas uppgifterna du fyller i till oss per e-post samt sparas på vår webbserver.

Information inför resa

Inför en kommande resa får du påminnelser. Under den tiden finns e-postadress samt uppgifter om resans namn och datum tillfälligt sparade i vår databas för informationsutskick.

Övrigt

Dina personuppgifter kan ändras eller raderas på förfrågan från dig såvida vi inte måste spara dem av legala skäl. Vi informerar alla våra samarbetspartners om att dina personuppgifter enligt lag måste förvaras säkert och inte får föras vidare till tredje part utan vårt samtycke.

Marknadsföring

Du som har bokat en resa med oss eller har visat intresse för våra surfresor finns sparad i vårt kundregister. Där finns din e-postadress registrerad som används för att ge dig relevanta utskick.

Om du får nyhetsbrev eller andra utskick från oss har du alltid rätt att tacka nej.

Cookies på vår hemsida

Vår hemsida använder cookies och när du surfar runt på den sparas de i din webbläsare fram tills dess att du själv väljer att stänga av dem i inställningarna på din webbläsare. I dina cookies sparas din besökshistorik för att underlätta navigering på webben. När du besöker vår hemsida följer också spårningskoder från Google och sociala medier med i dina cookies. De används för webbanalys och för att göra erbjudanden i sociala medier mer relevanta. Om du inte vill spara cookies kan du ställa in privatsurfing i din webbläsare för att surfa anonymt. Du kan också radera historiken i din dator eller mobila enhet för att resan bort cookies och koder från din webbläsare.

Kontakta gärna oss om du har frågor

Om du vill ändra din kundprofil eller radera dina personuppgifter så ber vi dig kontakta oss. På förfrågan raderar vi dina personuppgifter i våra kundregister. Dina fakturor sparas hos oss i sju år då bokföringslagen kräver det. Vi värnar om våra resenärers integritet och vill gärna hjälpa dig. Om du har frågor om hanteringen av dina personuppgifter så ber vi dig kontakta oss på tel. 0734646546 eller via mail på surfa@magnusandfriends.se. Vad du än har för funderinga så tveka inte att kontakta oss! 

Välkommen att höra av dig!