PERSONUPPGIFTSPOLICY

Personuppgiftsansvarig

Magnus & friends AB, org.nr. 559099-7259, är ansvarigt för behandlingen av de personuppgifter du registrerar, såsom namn, adress, mobil- och telefonnummer samt e-postadress. Dina personuppgifter behandlas i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR).

 

Hur använder vi dina personuppgifter?

Vi samlar in personuppgifter som du skickar till oss, när du t.ex. gör en bokning, kontaktar vår resesäljavdelning eller genomför en betalning.

Här kan du läsa mer i detalj om varför vi behandlar dina personuppgifter, vilken den lagliga grunden för behandlingen är samt hur länge vi sparar dina personuppgifter.

 

Vi kan använda dina personuppgifter för följande ändamål:

 

För att hantera dina bokningar och betalningar.

Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna administrera din bokning och betalning hos oss. Din bokning kan ex inkludera surfskola, boende, transfer, aktiviteter samt eventuella ytterligare aktiviteter.

Laglig grund: Fullgörande av avtal

Lagringstid: Dina uppgifter rensas 2 år efter senaste bokning.

 

För att förse dig med relevant information kring din bokning

Vi behandlar dina personuppgifter såsom mail-adress då vi skickar dig relevant information kring din bokning, såsom tider för incheckning, vägbeskrivning mm.

Laglig grund: Fullgörande av avtal

Lagringstid: Vi rensar din mailadress från detta utskick efter aktuell säsong

 

För att hantera kundserviceärenden

Vi behandlar dina personuppgifter när du är i kontakt med oss exempelvis via mail, chat eller i sociala medier.

Laglig grund: Intresseavvägning

Lagringstid: Uppgifter rensas när ärendet är avslutat, i sociala medier ligger uppgifter kvar

 

För att skicka marknadsföringserbjudanden och nyhetsbrev

Du har möjlighet att ta emot nyhetsbrev från Magnus & friends, gällande vad som händer i vårt sommarhem i Baleal, när vi öppnar bokningen för säsongen osv. Som prenumerant av vårt nyhetsbrev kan du själv avregistrera dig via länk i utskicket.

Laglig grund: Samtycke

Lagringstid: Uppgifterna behandlas tills du avslutar prenumerationen

 

Vilka har tillgång till dina personuppgifter?

Dina personuppgifter behandlas främst av oss på Magnus & friends AB. Dina personuppgifter kan även komma att lämnas ut till och behandlas av vår samarbetspartner för det angivna ändamålet.

Som prenumerant av vårt nyhetsbrev hanteras din mailadress av vår samarbetspartner Get a Newsletter Scandinavia AB, som lagrar uppgifterna på sina servrar i Sverige.

Hur skyddas dina personuppgifter?

Vi har vidtagit tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina uppgifter från förlust, manipulation och obehörig åtkomst. Vi anpassar fortlöpande våra säkerhetsåtgärder i enlighet med framstegen och utvecklingen på det tekniska området

 

Dina rättigheter

Du har rätt att när som helst begära information om de personuppgifter vi har om dig. Om dina uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta, kan du begära att få dem rättade eller raderade. Vi kan inte radera dina uppgifter då det föreligger ett lagstadgat krav på lagring, som exempelvis bokföringsregler, eller när det finns andra legitima skäl till varför uppgifterna måste sparas, till exempel obetalda skulder.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att låta oss använda uppgifterna för marknadsföringsändamål. Du kan kontakta oss antingen genom att maila till surfa@magnusandfriends.se eller ringa oss på 076 – 80 39 676.

Kontakt

Magnus & friends AB
Dalagatan 62
113 24 Stockholm

Telefon: 076 – 80 39 676
E-post: surfa@magnusandfriends.se

Vad du än har för funderingar, tveka inte att kontakta oss!

Boka ditt äventyr nu!

Boka här