Om oss

En gemensam passion

Hej! Det är jag som är Magnus.

Första gången jag provade surfing var sommaren 2013. Sedan dess har jag varit fast, euforin att fånga en våg och känna havets kraft skiljde sig från allt annat jag tidigare upplevt. Så 2016 startade jag Magnus & friends för att sprida den kärleken vidare.

Med flera år som lärare och rektor i bagaget ville jag erbjuda en annorlunda surfskola genomsyrad av hemkänsla och värme, pedagogik och strategier i både coaching, måltider och boende. Blandat med riktigt bra vågor och fantastisk natur.

Alla på Magnus & friends, hur olika vi än må vara, är en enda stor passionerad familj med en gemensam dröm: att skapa en oförglömlig surfupplevelse för dig.

Oavsett ålder eller nivå vill vi få dig att älska surf lika mycket som vi gör. Utöver att lära dig att surfa vill vi också dela med oss av den härliga livsstilen och atmosfären kring surfing. Vi tror att ju bättre du blir, desto roligare har du – därför vill vi skapa förutsättningar och en plats du vill komma tillbaka till, om och om igen.

Välkommen till oss /Magnus, grundare och VD Magnus & friends

Magnus med surfbräda på stranden

Vad säger våra gäster om oss?

Vår filosofi

På Magnus & friends lär vi ut surfing så att sporten blir tillgänglig för alla. Vi erbjuder klar, koncis och systematiserad coaching. Genom en kombination av coaching på stranden och i vattnet, videofeedback och teoripass ger vi dig en stadig grund för din surfutveckling.

Med hjälp av bilder och videos från din surfsession får du värdefull feedback som hjälper dig att utvecklas optimalt på surfbrädan. Dessa foton kommer ni sedan också att få ta med hem för att minnas såväl som att dela med släkt och vänner.

Förutom att utvecklas till trygga, självsäkra surfare handlar ett besök hos oss lika mycket om gemenskap, sköna skratt och känslan av att leva här och nu.

Vi erbjuder utbildade, erfarna och härliga instruktörer och självklart utrustning av hög kvalitet. Alla surfinstruktörer i Magnus & friends team är certifierade livräddare och surfinstruktörer.

Surfcoaching med kvalitet på Magnus & friends