Studentpaket

Surfa mellan tentaperioderna!

Soliga dagar, härliga människor och fartfyllda nätter. Surf, sand och solnedgång. Slå igen boken, ta en paus från studentlitteraturen, seminarium och föreläsningar. Det är dags att packa väskan, dra på dig våtdräkten och åka på ett surfäventyr du sent kommer att glömma!

“Anordnade en resa med min studentföreningen för andra gången nu. Hade en toppenvecka med god mat, grym surf, härlig after surf och roliga utekvällar. Det bästa var att se så många bli duktiga på surfing och vilja fortsätta surfa, även efter resan.”

Edvin Ramberg, Maskinsektionen KTH

“… Underbar frukost, bra kommunikation och väldigt kompetenta surfinstruktörer gjorde upplevelsen oförglömlig. Vi kommer definitivt återvända nästa år för tredje året på raken!”

Johan Skarin, Maskinsektionen KTH

Trevligt kompis-häng vid klipporna.

SURFA TILL STUDENTPRIS

Hos oss på Magnus & friends får du en välförtjänt paus från skolan. En minnesvärd semester fylld av surf, skratt och solig stämning. Under en veckas tid kommer du tillsammans med likasinnade få lära dig att surfa, upptäcka Portugals storslagna natur och ta del av en gemenskap som ger dig minnen för livet.

Tillsammans med Mecenat erbjuder Magnus & friends en förmånlig rabatt på din nästa surfresa. Få upp till 1000 kr rabatt som student och 800 kr rabatt som alumni och upplev känslan av att fånga en våg –  en känsla som inte kan beskrivas, den måste upplevas!

DET HÄR INGÅR

MECENATRABATT

Med studentrabatt

Boka din surfresa med 1000 kronor rabatt för studenter och 800 kronor för alumni.

Rabatten gäller alla resor till Portugal och Kanarieöarna. Kan ej kombineras med andra rabatter/erbjudanden.

Glada kollegor äter glass i solen

STUDENTGRUPPER

För att prestera på topp i skolan behöver du med jämna mellanrum avkoppling, skratt och fysiskt aktivitet. Det är känt sedan länge. Därför tror vi att en surfresa är optimal som studentresa. Vi på Magnus & friends erbjuder därför studentgrupper att skapa sin egen surfsemester tillsammans med oss.

Resan passar både för er som aldrig provat surfing tidigare och vill lära sig, såväl som för de som vill ta sin surf till nästa nivå. Vi skräddarsyr det optimala surfpaketet utefter era behov och önskemål, så er surfresa blir precis så som ni vill ha den.

EXEMPEL PÅ UPPLÄGG

 • 7 nätters härligt boende med promenadavstånd till surfingen!
 • 5 surflektioner á 2 timmar.
 • 4 middagar.
 • 2 st pubcrawl.
 • Stor och god svensk frukostbuffé varje morgon.
 • Transfer tur & retur från flygplatsen.
 • Lån av våtdräkt och surfbräda – surfa så mycket du vill!
 • Utvecklande videofeedback med din surfinstruktör.
 • Surfkultur – de första surfarna till modern tid.
 • Handduk, sängkläder och rumsstädning ingår (ta med strandhandduk).
 • WiFi 500/100 Mbps.

BOKA GRUPPRESA

För studentgrupper på högskola och universitet

Maila oss på surfa@magnusandfriends.se eller ring 08-50235350 så hjälper vi dig skräddarsy skoltidens roligaste studentresa!

Tre tjejer i skön stämning i Portugal

BOKA GRUPPRESA STUDENT

Vi tar emot grupper mellan 10-65 personer i Portugal, Baleal, och grupper om 10-15 personer på Kanarieöarna, Fuerteventura. Ni ansvarar för att samla ihop gruppen som vill resa tillsammans och vi guidar er från planeringsstadiet och bokningsprocessen till avresa. Väl på plats tar vi hand om resten så att ni kan lägga tid på det viktiga: att surfa, sola och skapa minnen för livet.

Boka eller få mer information genom att mejla till surfa@magnusandfriends.se eller ring 08-50235350 så hjälper vi dig vidare.