Trustpilot

Surfpaket

Surfpaket

Redo att surfa?

Oavsett om du aldrig surfat förut eller är självutnämnd expert men vill utvecklas lite till, har vi rätt grupp och vågor för dig. Läs mer om våra olika nivåer på surfgrupper här!

I detta surfpaket är det fokus surf och skönt häng, precis som det ska vara.

Oavsett längd på vistelsen kommer du ha gott om tid i vattnet, till härliga middagar och gemenskap . Vi fokuserar på att maxa din resa för att du ska lämna med så mycket nya kunskaper och minnen som möjligt.

Vi har inte valt Baleal för inte, den lilla pittoreska fiskebyn med det pulserande havet bredvid perfekt att surfa i, är verkligen en diamant, det kommer du att märka. Om du väljer att komma off-season är det lite extra charmigt eftersom de flesta turister lämnat men restauranger och annat ändå håller öppet. Under högsäsong däremot finns pulsen – kort sagt har alla årstider i Baleal sin charm. Kom hit så får du se!

Surfa i soluppgången? Ja tack. Vi erbjuder en extra sunrise session i soluppgången (55 Euro/pp) på lördagsmorgonen. Helt fantastiskt!

TJEJVECKA

Inte för att vara den som är den, men är det inte på tiden att tjejer tar lite mer plats inom surfvärlden? Vi tycker det.

Vi arrangerar tjejveckor så att fler ska ut bland vågorna, in i gemenskapen och börja njuta av kraften att stå på en bräda. Så dra med dig tjejgänget, mamma eller syrran och upplev en vecka tillsammans med oss. Tillsammans skapar vi inspiration, gemenskap och såklart härliga surfminnen. Alla nivåer är välkomna!

 

SOLOVECKA

Trött på kompromisser och pusslande? Eller vill du utmana dig själv? Åk solo till oss!

Oavsett anledning till att du väljer att åka själv så tror vi att du kommer vara nöjd med valet. Dels öppnar det upp för nya relationer, gemenskap och att utmana dig själv. Vi lägger fokus på surf, goda middagar, mängder av häng och härliga utflykter. Vi kan lova dig livets resa.

Specialpaket pris från 7 990 kr/person

Dra på en familjeresa fylld med utmaningar, glädje och gemenskap? Klart ni ska, och då är våra familjeveckor helrätt. Där får alla barn utvecklas, utmanas och umgås, lära sig stå upp på surfbrädan, börja svänga höger och vänster och åka baklänges sittande. Lära sig bli surfare helt enkelt.

Utöver surf kan man göra annat kul som att spela kort, hänga vid poolen och träna på att göra bomben med höga splash (poolen har vi endast under sommarlovet dock, men havet går också fint att träna bomben i). Och utöver helt makalösa minnen tillsammans som familj, lär man sig surfa och får med sig foton och film som ni kan visa för farmor på jul.

Barnen måste ha fyllt 6 år men behöver inte kunna simma. Vi håller till på grunt vatten samtidigt som våtdräkten ger flytkraft och vi är alltid nära tillhands. Vi har även endast ca 3-5 barn per surfinstruktör. (För barn 4-6 år se Pre Surf Kids nedan)

Pris från 6 990 kr/person

Vi gillar balans. Så att blanda den fysiskt utmanande surfingen med avslappnande yoga och meditation, tycker vi mycket om.

Yoga gör vi i de vackra omgivningarna, eller i vår mysiga yogastudio. Vi surfar tisdag, onsdag och fredag och på torsdagen kan man hänga med på en utflykt med ribbåt till Berlengas om man vill (rekommenderas starkt).

Det är Josephin, yogalärare sedan flera år, som håller i yogan. Hon har klasser och yogalärarutbildningar både i Sverige och utomlands och driver en egen studio i centrala Stockholm. Ni är i goda händer med andra ord. Och ni kan välja att komma själva eller tillsammans, båda valen kan vara lika härliga.

Hela idén är att introducera vågsurfingens magi och lekfullhet till yogisar som aldrig provat att surfa. Eller tvärtom introducera yogans rogivande och hälsosamma kraft till den som gillar att surfa. Konceptet funkar för alla nivåer av både surfare och yogisar (åldersgränsen är 16 år) och under surfkurserna delar vi in er i grupper utifrån erfarenhet och nivå. Yogan gör vi alla tillsammans utifrån var och ens förmåga.

Så, ge dig ut på en oförglömliga inre och yttre resa och få minnen för resten av livet.

Pris från 9 990 kr/person

Med det här paketet får du boendet och gemenskapen, men löser resten själv.

Vi är ju svaga för det här med hemkänsla och det speglas i hur man bor hos oss. Du väljer mellan två ljusa, fräscha och snälla lägenheter som du kommer landa fantastiskt i efter en dags äventyr. På terrasserna hänger du med nyfunna vänner och i poolen (öppen under sommar- och höstlov) tar du ett dopp eller tränar din dykteknik i.

Whalehouse är en modern, ljus, rymlig lägenhet som har 10 sängplatser fördelat på 4 sovrum. Det finns 3 fräscha duschar och två toaletter. Sardinhouse har 6 sängar, badrum med toalett och dusch, välutrustat kök, vardagsrum, en gigantisk takterass och en balkong.

Frukostbuffén serveras i Whalehouse vardagsrum eller på terassen i morgonsolen. Våra två stora hus intill har vardera 4 sovrum, 4 badrum och en stor relaxyta. Totalt välkomnar vi 34 per vecka.

Pris fr. 4 990 kr/person

Nybörjar-, fortsättar- och avancerad surfcoaching

För att accelerera din inlärningskurva och ge bättre riktad coaching delar vi in våra deltagare i små grupper om ca 3-5 deltagare per surflärare. Du kommer att grupperas med surfare som har en liknande erfarenhet som du, för att säkerställa att du får personlig coachning enligt din nivå.

Vi coachar surfing på ett modernt och väldigt annorlunda sätt mot många andra traditionella surfskolor.

Nivå 1:1 Du som är helt nybörjare

Du kommer inte att vara utanför området där du bottnar förrän du är bekväm att vara det. Allt kommer att förklaras tydligt för dig i små självförtroendebyggande steg. Du kommer i en trygg och utvecklande miljö tillsammans med andra surfkompisar och instruktörer dela och fira glädjen i att surfa vågor!

Nivå 1:2 – Du som är nybörjare, men med viss erfarenhet

Varför ska du som nybörjare på nivå 1.1 och 1.2 få den här surfcoachningen?

Surfing har en lång progressionskurva. Att lära sig rätt grundläggande tekniker från början är en av nycklarna till en effektiv och rolig utveckling av din surfing. Även om du har surfat med oss en eller två veckor tidigare, tagit några surflektioner här och där, så kommer du förmodligen att ha stor nytta av denna coachingsnivå. Våra surfcoacher tar sig tid att analysera din teknik, se till att du inte utvecklar dåliga vanor och att du behärskar grunderna samt hjälper dig att nå nästa nivå snabbare.

Nivå 2.1 – Du som är fortsättare

Nivå 2.2 Du som är fortsättare på väg mot avancerad surfare

Varför ska du som fortsättare på nivå 2.1 och 2.2 få den här surfcoachningen?

Surfing är beroendeframkallande. Ju bättre du surfar, desto mer kommer du att älska det. Denna coaching är utformad för att identifiera viktiga förändringar du kan göra i din teknik som kommer att göra en stor skillnad för din surfing. Du kommer att få personliga råd utifrån hur du surfar och vad du kan förbättra. Dessa råd kan verkligen göra stor skillnad utifrån flera aspekter, kvaliteten på vågorna du väljer, hastigheten du kan generera, din smidighet på vågen etc.

Den största skillnaden mellan nybörjare och fortsättare är den ökade självständigheten i vattnet.

Nivå 3 – Du som är avancerad surfare

Varför ska du som avancerad på nivå 3 få den här surfcoachningen?

För att det är fantastiskt att alltid utvecklas och lära sig nya manövrar. Våra skickiga lokala surfcoacher lär dig utveckla dina airs, förbättra precisionen i dina barrels och utvecklas som mångsidig surfare. Dessutom känner de till de bästa vågorna och tar dig dit när det är som bäst.