Konferenspaket

Ta din konferens till en ny nivå

Vi tror på konferenser med kombinationen av surf, aktiviteter, fantastisk natur och god mat som ger en sammansvetsad grupp som presterar bättre.

Skräddarsytt upplägg

Att kombinera arbete med surf, aktiviteter, kulinariska läckerheter och frisk luft ger en sammansvetsad grupp som presterar mer. En surfkonferens i Baleal, Portugal skapar dubbelt mervärde, ger positiva minnen och motivation på lång sikt.

Magnus & friends är en modern surfskola med fokus på hög kvalitet i surfcoachningen såväl som i boendet och i all övrig service. Beroende på budget och önskemål ordnar vi ett boende som känns helt rätt för er. Vi kan ta emot sällskap på upp till 60 personer, och vi hjälper er gärna att skräddarsy ett program som passar för just ert företag.

Begär offert idag, kontakta oss på 08-50235350 eller surfa@magnusandfriends.se.

Stranden i Baleal, Portugal
Mysig stämning på restaurang i Baleal, Portugal

Byn Baleal som konferensort

Byn Baleal passar utmärkt som konferensort då den ligger perfekt belägen nära Lissabons flygplats, men samtidigt djupt inne i det vackra portugisiska landskapet. Det storslagna havet, kulturen och de många restaurangerna som serverar allt från havets läckerheter till kött och vegetariska rätter kommer att göra er resa magisk.

Det finns många olika flygbolag som trafikerar Stockholm, Köpenhamn, Göteborg – Lissabon. Vi hämtar upp er på flygplatsen och tar hand om er under hela er vistelse. Det vanligaste upplägget är en långweekend torsdag till söndag med konferens på fredag och lördag förmiddag. Men självklart sätter vi ihop ett upplägg utifrån era specifika datum och önskemål.

En surfkonferens med aktiviteter skapar dubbelt mervärde samt ger minnen och motivation på lång sikt.

Fler aktiviteter i området

Padel:
Inom 20 minuter med bil, i West Cliffs, har du möjlighet att spela padel. Ta med ett gäng vänner och låt dig utmanas på banan.

Yoga:
Inom 5 min promenad ligger 3 yogastudios. Vill du kan du även boka privata yogasessions.

Löpning:
Vi hjälper dig att hitta till några av de vackraste löpstigarna i Europa.

Golf:
Inom 20 minuter med bil ligger två av Portugals finaste golfbanor. Båda är linksbanor. Googla dem gärna, Praia D’El Reys och West Cliffs. De är både vackra och helt fantastiska att spela på!

Ett företag skapar teamwork med surf - Konferenspaket

”Hela mitt bolag och jag var supernöjda! Personalen kom alltid och mötte upp oss och såg till att vi kom igång på rätt sätt. Det allra bästa var det personliga engagemanget. Alla små detaljer var genomtänkta, som att fotografering ingår, fikastunderna under möten och att kunna njuta av en sunrise surfsession”

Henrik Roström, VD Plan projektpartner