Konferensresor

Vi skräddarsyr resor för stora och små företag.

Att kombinera arbete med surf, aktiviteter, kulinariska läckerheter och frisk luft ger en sammansvetsad grupp som presterar mer. En surfkonferens i Baleal, Portugal skapar dubbelt mervärde, ger positiva minnen och motivation på lång sikt.

Magnus & friends är en modern surfskola med fokus på hög kvalitet i surfcoachningen såväl som i boendet som i all övrig service. Upplev glädje, omtanke och extra god kvalitet i coachingen vid vår surfskola! Beroende på budget och önskemål ordnar vi ett boende som känns helt rätt för er. Vi hjälper er att skräddarsy ett unikt program som passar ert företag. Begär offert idag, kontakta oss här.

Byn Baleal som konferensort

Byn Baleal passar utmärkt som konferensort där den ligger perfekt belägen nära Lissabons flygplats men samtidigt så djupt inne i det vackra Portugisiska landskapet med närheten till det storslagna havet, kulturen och de många restaurangerna som serverar allt från havets läckerheter till kött och vegetariska läckerheter.

Det finns många olika flygbolag som trafikerar Stockholm – Lissabon, Göteborg – Lissabon eller Köpenhamn – Lissabon. Vi hämtar upp er på flygplatsen och tar hand om er under hela er hela er vistelse. De vanligaste konferensuppläggen är en långweekend torsdag till söndag med konferens på fredag- och lördag förmiddag.

Det går att kombinera konferens med surf, golf, löpning längs stranden med förstklassigt boende på något av hotellen vi samarbetar med.

En surfkonferens med aktiviteter skapar dubbelt mervärde samt ger minnen och motivation på lång sikt. Kontakta oss här redan idag för offert.

Intervju med Henrik Roström, VD Plan projektpartner

Vi hade äran att få ha 17 stycken härliga konferensdeltagare från PLAN projektpartner som gäster under en konferensweekend i oktober. Det blev dagar fyllda med god mat, givande möten, teambuildning och såklart- surf! Nedan kan ni ta del av en intervju vi hade med VD Henrik Roström efter att konferensresan avslutats.

Hur var helhetsupplevelsen av era dagar med oss på Magnus & friends?
Hela mitt bolag och jag var supernöjda! Er personal kom alltid och mötte upp oss och såg till att vi kom igång på rätt sätt. Det var nog bland det allra bästa, det personliga engagemanget. Alla små detaljer var också genomtänkta; som att fotografering ingår, fikastunderna under möten och att kunna njuta av en sunrise surfsession. Kanske är jag inte den bästa recensenten för jag har faktiskt inget negativt att komma med. Hela gänget, de som surfade likväl de som skippade, var supernöjda. Ingen av oss har något att invända. Alicia och Linda på plats var så tillmötesgående och hjälpsamma! De hjälpte oss till och med till rätt krog på lördagskvällen när partyt drog igång där.

Om du jämför denna konferensresa med andra konferensresor du gjort tidigare. Vad tänker du då?
När man åker iväg ett gäng på konferens är det ju alltid bra med ett huvudtema. Förra året åkte vi till Lofoten och hade det jättebra där. I år var det surfen som var huvudtemat. Här i Baleal fanns det ju dessutom en hel del saker runt omkring! På tidigare resor har vi behövt ordna väldigt mycket själva, vilket har varit tidskrävande. Hos er har vi istället fått stöd i hela processen. Jämfört med andra konferenser så var det väldigt väldigt bra.

Vad tror du att du uppnådde med teamet tack vare denna resa?
I vår vardag så är vi några stycken som ses ibland. Många ses inte dagligen. Att få vara iväg hela gänget är ovärderligt för oss! Vi gör det främst för samhörigheten och gruppdynamiken. Att få en annan fokuspunkt och kunna prata om hur vi ska ha det och var vi ska någonstans. Väl på plats kan vi sen lättare fokusera på hur vi ska bygga bolaget, målsättningar, styrkor, svagheter och så vidare. Vi gick igenom bolaget och det blev en input i vår affärsplan.

Skulle du rekommendera en VD-kollega att åka med sitt bolag på en surfkonferens med oss på Magnus & friends?
Ja! Alla typer av grupper har nytta av en sådan här typ resa.

Peter Friman, Stockholm, berättar om sin upplevelse hos Magnus & friends

Helene, Stockholm, berättar om sin upplevelse hos Magnus & friends

Läs våra gästers kommentarer om oss här