FRIENDCATION x MAGNUS & FRIENDS PORTUGAL

Möt hösten 2024 på bästa tänkbara sätt. Häng med på en surfresa till den magiska byn Baleal i Portugal. Njut av en vecka fylld med surf, sol, härliga joggingrundor, utflykter, city-häng, yoga och god mat tillsammans med ett gäng äventyrliga tjejer!

FRIENDCATION x MAGNUS & FRIENDS

Häng med Friendcation till Portugal, Baleal för 4de gången. En aktiv semester med surf, härlig löpning & yoga kombinerat med god mat, livemusik, dans och slappa timmar på stranden eller mot klippväggen.

Ja, det finns sina anledningar till att vi kommer tillbaka om och om igen. Även denna gången kommer vi tillsammans med Magnus & friends Surfcamp skapa en oförglömlig vecka, som du kan forma till precis det du behöver och vill ha just då. Boka med eller utan surf. Boka 3 klasser för att testa på och välj sedan om du vill ha mer. Häng med på tidig yoga på klipporna eller ta några snabba kliv längs den makalöst vackra klippkanten. Kan du inte ta semester så gör en working holiday – ta med dig jobb/pluggdatorn och gör det du behöver göra på dagarna för att sen ansluta på aktiviteterna på eftermiddagarna, kvällarna och helgen.

Du kommer få hänga med på en väldigt uppskattad heldag i Lissabon och en annan utflykt som vi behåller som surprise. Vi har koll på vart ni ska äta era middagar, dricka ert kaffe, solbada och se de finaste solnedgångarna. Ni kommer inte bli besvikna. Baleal är en magisk liten kustpärla som inte går att beskriva, utan måste upplevas.

Som alltid kommer det finnas något för alla, men denna resan är perfekt för dig som vill lära dig att surfa eller fila på dina kunskaper. Vi bor tillsammans (i både dubbel och flerbäddsrum) i ljusa och fräscha surfvillor med fullt utrustade kök bara ett stenkast från havet. Villorna har trevliga uteplatser och gemensamma utrymmen som lockar till härligt socialt, skönt häng både innan och efter surfpassen! Ni kanske har sett vårta Frontyard Session? Oh ja, vi anammar surfvibe så långt vi kan.

Ska du med? 

SKRÄDDARSYTT UNIKT UPPLÄGG

Du själv står för flyg tur och retur till Lissabondärefter tar vi vid och ordnar med transfer och resterande detaljer på resan.
 
PST! Boka ditt flyg så fort du kan – allt runt 3500 är bra priser men blir dyrare om du väntar för länge eller söker på samma datum för många gånger. Du behöver inte synka med andra deltagare för ni kommer automatiskt antagligen hamna på samma flyg och transfer – hittar du ett bra flyg så boka direkt!
Allt detta ingår:
 • Transfer t/r Lissabon-Baleal
 • Boende i våra moderna, fina och fräscha surfvillor
 • 3 á 2 timmarsurflektioner
 • Härliga yogapass på klippan
 • Frukostbuffé alla dagar
 • Frontyardhäng med överraskningar, succé utlovas!
 • Minnesvärda bilder och videos
 • Workshop Surfkultur
 • Videoanalys tillsammans med surfinstruktörerna
 • Heldag i Lissabon för veckoresan
 • Fri lån av våtdräkt och bräda, surfa hur mycket du vill!
 • Aktiviteter med Friendcation
 • Härlig utflykt till hemligt plats 
 • Och i vanlig ordning lite överraskningar + F/merch!

20-27 Oktober 2024

Pris för veckan med surf: 11 990 kr
Pris för veckan utan surf: 10 790 kr

Begränsat antal platser! Boka in dig nu genom att maila följande till surfa@magnusandfriends.se

Fullständigt namn + Faktureringsadress + Telefonnummer

Märk mailet med

Fullständigt namn + Faktureringsadress + Telefonnummer
Märk mailet med ”Friendcation”

OM MAGNUS & FRIENDS

Alla i Magnus & friends team, hur olika vi än må vara, är en enda stor passionerad familj med en gemensam vision: att skapa starkare reseupplevelser och oförglömliga surfupplevelser för alla våra gäster! Få saker kan jämföras med adrenalinkicken du får när du fångar en våg – en känsla som inte kan beskrivas, den måste upplevas.

Vår filosofi är att alla kan surfa, och när man väl behärskat surfingen är det en fantastisk känsla! Förutom att utvecklas till trygga, självsäkra surfare handlar ett besök hos oss lika mycket om gemenskap, sköna skratt och känslan av att leva här och nu.

Våra utbildade, erfarna och härliga surfinstruktörer erbjuder coaching för alla nivåer i kombination av teknik på stranden och i vattnet, videofeedback och teoripass. Vår egna camp fotograf kommer finnas med nere på stranden för att fota och filma under era surflektioner. Materialet kommer vi sedan tillsammans med en instruktör att gå igenom och få värdefull feedback på, för att hjälpa er att utvecklas optimalt på surfbrädan. 

Självklart använder vi endast utrustning av hög kvalitet, och våra gäster får mer än gärna låna brädor och våtdräkter för fri surf under sin vistelse här hos oss!