Trustpilot

FRIENDCATION x MAGNUS & FRIENDS PORTUGAL

Möt våren på bästa tänkbara sätt med en surfresa till den magiska byn Baleal i Portugal. Njut av en vecka fylld med surf, sol, träning, yoga, och god mat tillsammans med ett gäng äventyrliga tjejer!

FRIENDCATION x MAGNUS & FRIENDS

Häng med Friendcation på träningsresa till Portugal, Baleal. Vi kommer tillsammans med Magnus & friends Surfcamp skapa en oförglömlig vecka där surfen kommer stå i fokus, oavsett nivå.

Morgonen kommer börja med morgonyoga i soluppgången och avslutas med en ny aktivitet till solnedgången. Kanske är det just här du hänger med på en av Joannas löpturer?

När vi inte surfar eller tränar så kommer vi dra iväg på utflykter. Louise har scoutat surfhak och bästa restaurangerna, samt att vi på Magnus & Friends har stenkoll på solnedgångsspottar och vart musiken spelas. Baleal är en magisk liten kustpärla som inte går att beskrivas, utan måste upplevas.

Som alltid kommer det finnas något för alla, men denna resan är perfekt för dig som vill lära dig att surfa samt fila på dina kunskaper. Vi bor tillsammans i ljusa och fräscha surfvillor med fullt utrustade kök bara ett stenkast från havet. Villorna har trevliga uteplatser och gemensamma utrymmen som lockar till härligt socialt, skönt häng både innan och efter surfpassen!

SKRÄDDARSYTT UNIKT UPPLÄGG

Vi kommer ha två resor, en veckolång resa samt en långweekend. Du står för flyg tur och retur Lissabon, därefter tar vi vid och ordnar med transfer och resterande resa.

Vi ser framemot att surfa in våren med dig!

Detta ingår:
Transfer t/r Lissabon-Baleal
Boende i våra moderna, fina och fräscha surfvillor
5 (3) surflektioner
Härliga yoga pass på stranden
Frukostbuffé alla dagar
Frontyardhäng med överraskningar, succé utlovas!
Minnesvärda bilder och videos
Workshop Surfkultur
Videoanalys tillsammans med surfinstruktörerna
Heldag i Lissabon för veckoresan
Fri lån av våtdräkt och bräda, surfa hur mycket du vill!
Löpning & Träning med Joanna
Härlig utflykt för veckoresan
Och i vanlig ordning lite överraskningar + merch!

Pris för veckoresa (30 april-7 maj): 11.490 kr
Pris för långweekend (10 maj-14 maj): 6.490 kr

Begränsat antal platser! Boka in dig nu genom att maila följande till  [email protected] 

Fullständigt namn

Faktureringsadress

Telefonnummer

Märk mailet med ”Friendcation”

OM MAGNUS & FRIENDS

Alla i Magnus & friends team, hur olika vi än må vara, är en enda stor passionerad familj med en gemensam dröm: att skapa en oförglömlig surfupplevelse för alla våra gäster! Förutom att utvecklas till trygga, självsäkra surfare handlar ett besök hos oss lika mycket om gemenskap, sköna skratt och känslan av att leva här och nu.

Våra utbildade, erfarna och härliga surfinstruktörer erbjuder coaching för alla nivåer i kombination av teknik på stranden och i vattnet, videofeedback och teoripass. Vår egna camp fotograf kommer finnas med nere på stranden för att fota och filma under era surflektioner. Materialet kommer vi sedan tillsammans med en instruktör att gå igenom och få värdefull feedback på, för att hjälpa er att utvecklas optimalt på surfbrädan. 

Självklart använder vi endast utrustning av hög kvalitet, och våra gäster får mer än gärna låna brädor och våtdräkter för fri surf under sin vistelse här hos oss!