FRIENDCATION x MAGNUS & FRIENDS PORTUGAL

Möt våren 2024 på bästa tänkbara sätt med en surfresa till den magiska byn Baleal i Portugal. Njut av en vecka fylld med surf, sol, träning, yoga, och god mat tillsammans med ett gäng äventyrliga tjejer!

FRIENDCATION x MAGNUS & FRIENDS

Häng med Friendcation till Portugal, Baleal för 3de året i rad. En aktiv semester med surf, härlig löpning & yoga kombinerat med god mat, livemusik, dans och slappa timmar på stranden.

Ja, det finns sina anledningar till att vi kommer tillbaka om och om igen. Även denna gången kommer vi tillsammans med Magnus & friends Surfcamp skapa en oförglömlig vecka, som du kan forma till precis det du behöver och vill ha just då. Boka med eller utan surf. Boka 3 klasser för att testa på och välj sedan om du vill ha mer. Häng med på tidig yoga på klipporna eller ta några snabba kliv längst makalöst vackra klippkanten. Kan du inte ta semester så gör en working holiday – ta med dig jobb/pluggdatorn och gör det du behöver göra på dagarna för att sen ansluta på aktiviteterna på eftermiddagarna, kvällarna och helgen.

Reser du med på veckan kommer du få hänga med på en väldigt uppskattad heldag i Lissabon och en otrolig båtutflykt till Berlengas (Google it!) Helgen är något mer komprimerad och har fokus på allt härligt som finns att upptäcka i Baleal. Vi har koll på vart ni ska äta era middagar, dricka ert kaffe, solbada och se de finaste solnedgångarna. Ni kommer inte bli besvikna. Baleal är en magisk liten kustpärla som inte går att beskriva, utan måste upplevas.

Som alltid kommer det finnas något för alla, men denna resan är perfekt för dig som vill lära dig att surfa eller fila på dina kunskaper. Vi bor tillsammans (i både dubbel och flerbäddsrum) i ljusa och fräscha surfvillor med fullt utrustade kök bara ett stenkast från havet. Villorna har trevliga uteplatser och gemensamma utrymmen som lockar till härligt socialt, skönt häng både innan och efter surfpassen! Ni kanske har sett vårta Frontyard Session? Oh ja, vi anammar surf vibe så långt vi kan.

Ska du med?

SKRÄDDARSYTT UNIKT UPPLÄGG

Vi kommer ha två resor, en veckolång resa samt en långweekend. Du står för flyg tur och retur Lissabon, därefter tar vi vid och ordnar med transfer och resterande resa. Vi ser framemot att surfa in våren med dig!

Allt detta ingår:

 • Transfer t/r Lissabon-Baleal
 • Boende i våra moderna, fina och fräscha surfvillor
 • 3 á 2 timmar (2 á 2 timmar för långweekend) surflektioner
 • Härliga yoga pass på stranden
 • Frukostbuffé alla dagar
 • Frontyardhäng med överraskningar, succé utlovas!
 • Minnesvärda bilder och videos
 • Workshop Surfkultur
 • Videoanalys tillsammans med surfinstruktörerna
 • Heldag i Lissabon för veckoresan
 • Fri lån av våtdräkt och bräda, surfa hur mycket du vill!
 • Löpning & Träning med Joanna
 • Härlig utflykt för veckoresan
 • Och i vanlig ordning lite överraskningar + merch!

Pris för veckoresa (28 april – 5 maj) med surf: 11 990 kr
Pris för veckoresa (28 april – 5 maj) utan surf: 10 790 kr
Pris för långweekend (8 maj – 12 maj) med surf: 7490 kr
Pris för långweekend (8 maj – 12 maj) utan surf: 6490 kr

Begränsat antal platser! Boka in dig nu genom att maila följande till surfa@magnusandfriends.se

Fullständigt namn + Faktureringsadress + Telefonnummer

Märk mailet med ”Friendcation

OM MAGNUS & FRIENDS

Alla i Magnus & friends team, hur olika vi än må vara, är en enda stor passionerad familj med en gemensam vision: att skapa starkare reseupplevelser och oförglömliga surfupplevelser för alla våra gäster! Få saker kan jämföras med adrenalinkicken du får när du fångar en våg – en känsla som inte kan beskrivas, den måste upplevas.

Vår filosofi är att alla kan surfa, och när man väl behärskat surfingen är det en fantastisk känsla! Förutom att utvecklas till trygga, självsäkra surfare handlar ett besök hos oss lika mycket om gemenskap, sköna skratt och känslan av att leva här och nu.

Våra utbildade, erfarna och härliga surfinstruktörer erbjuder coaching för alla nivåer i kombination av teknik på stranden och i vattnet, videofeedback och teoripass. Vår egna camp fotograf kommer finnas med nere på stranden för att fota och filma under era surflektioner. Materialet kommer vi sedan tillsammans med en instruktör att gå igenom och få värdefull feedback på, för att hjälpa er att utvecklas optimalt på surfbrädan. 

Självklart använder vi endast utrustning av hög kvalitet, och våra gäster får mer än gärna låna brädor och våtdräkter för fri surf under sin vistelse här hos oss!