Boende Baleal

Boende Baleal

Vi bor i ljusa och fräscha villor, lägenheter och hotell som lockar till härligt socialt, skönt surfhäng både före och efter surfpassen. Vi bor mitt bland härliga caféer, restauranger och butiker.

Under sommarlovet och höstlovet har vi tillgång till pool. Alla boenden har välutrustade gemensamma kök som är fritt att användas om man vill laga egen mat. Om ni är fler än två personer som reser i samma sällskap är ni garanterade ett eget rum.

Surfvillan

Surfvillan är modern, ljus och har 16 sängplatser fördelat på fyra sovrum. Det finns fyra fräscha badrum med dusch och toalett. Det gemensamma köket är tillgängligt för er gäster att använda under hela vistelsen. Tillsammans har vi också ett ljust och rymligt vardagsrum för snack och gemenskap. Innergården på Surfvillan har förmiddagssol och uppskattas av många, inte minst för att njuta vår omtalade frukostbuffé. På villans framsida lyser ofta eftermiddagssol, helt perfekt för aftersurf!

Ett stenkast bort från Surfvillan ligger klippor med magisk utsikt över havet och stranden. Där kan du ta din morgonpromenad. Eller varför inte en löptur?

Havshuset

Havshuset är ett stort och fräscht hus med 17 sängplatser fördelat på 5 sovrum, 4 badrum med dusch och toalett samt 2 välutrustade kök och ett mysigt gemensamt vardagsrum. Flera av rummen har utsikt över havet och stranden.

På bottenvåningen ligger en studiolägenhet med eget badrum och kök. Havshuset har också en vacker bakgård där du kan njuta av eftermiddagssolen. Sovrummet högst upp har en vidunderlig takterass, där du har en hisnande utsikt över både Baleal Island och Peniche. Har kan du göra wavecheck på mornarna och uppleva de mest magiska solnedgångar på kvällarna – helt oemotståndligt om du frågar oss!

Walehouse och Sardinhouse

Dessa två surflägenheter passar utmärkt för er som vill ha ett mer eget boende.
Whalehouse har 11 sängplatser fördelat på 4 sovrum. Det finns 2 fräscha badrum med dusch och toalett samt 2 terrasser och en sovrumsbalkong.
Sardinhouse är en surflägenhet som har 6 sängar fördelat på 2 sovrum, ett badrum med dusch och toalett, välutrustat kök och vardagsrum. Lägenheten har också en takterass och en extra sovrumsbalkong.

Hotell Baleal Spot

När vi har fullt i våra villor så bokar vi in er i familjehotellet Baleal Spot som ligger 3 minuters promenad från Havshuset. Oslagbart läge med bara minuters promenad från stranden och det lokala favoritcaféet tvärs över gatan – drömläge om du frågar oss! På Hotel Spot bor ni i ljusa, fräscha, stora rum med eget badrum och balkong/ uteplats. Här kan vi erbjuda rum med 2-4 bäddar beroende på era önskemål.

Kom och surfa med oss!

Träffa andra likasinnade, utvecklas i skön atmosfär och hitta vänner för livet

Boka ditt äventyr nu!

Träffa andra likasinnade, utvecklas prestigelöst ihop och hitta vänner för livet