Familjepaket

Fuerteventura

Dela soliga surfminnen med hela familjen!

Upptäck det ultimata familjeäventyret hos Magnus & friends - utvecklas, utmanas, umgås och lär er någonting nytt tillsammans med havet som lekplats!

Vår filosofi är att alla kan surfa. Upplev spännande stunder där alla i familjen får möjlighet att växa och spendera tid tillsammans i en avslappnad och rolig atmosfär. Surfa i varmt turkost vatten bland majestätiska vulkaner och dela glädje, bus och stora äventyr tillsammans med likasinnade!

Det är en härlig blandning av åldrar bland barnen och ungdomarna som reser med oss vilket gör att man hittar nya vänner snabbt, och som förälder finns det många tillfällen att hänga tillsammans med andra vuxna!

Hos oss kommer ditt barn få en trygg och rolig surfupplevelse som ger glädje och skratt. Givetvis har vi svensktalande personal på plats. Tillsammans bor vi i en lyxig modern villa med mindblowing arkitektur, stor härlig terrass, uppvärmd pool och panoramautsikt. Med dagstemperaturer runt 20-28 grader är vårt surfcamp en härlig plats året runt! Läs mer om Fuerteventura här!
intro image

Allt detta ingår

Det enda som tillkommer

  • Flyg tur- och retur
  • Transfer till- och från campet
  • Lunch och middagar under veckan
  • Möjlighet att lägga till yogapass och massage på plats
info image
OM FUERTEVENTURA Europas svar på Maldiverna med turkost varmt vatten och strålande sol året runt. Fuerteventura i Spanien erbjuder en unik och avslappnad miljö omgiven av en häpnadsväckande natur med närliggande surfspots för alla nivåer av surfing. Läs mer om Fuerteventura här! Läs våra 5 anledningar till varför Fuerteventura är den perfekta surfdestinationen för hela familjen! 

MER ÄN BARA SURFING

Vi erbjuder surfing för alla nivåer. Men om inte alla i sällskapet är lika taggade på att surfa finns det ingen anledning att oroa sig. Vi är flexibla och anpassar oss efter er! När ni bokar, välj “Bara boende -3000 kr” så drar vi av 3 000 kr och hjälper dig hitta och boka en annan aktivitet du drömmer om. Läs mer om våra utflykter på Fuerteventura här!

LEK OCH SKOJ TILLSAMMANS MED ANDRA

För att surfa är ålderskravet 6 år, men simkunnighet är inte ett krav. För att säkerställa individuell uppmärksamhet och stöd har vi en surfinstruktör per ca 3-5 barn. Givetvis har vi svensktalande personal på plats! Förutom att utforska havet och surfa tillsammans kommer barnen och ungdomarna ha möjlighet att lära känna varandra genom en rad olika gemensamma aktiviteter, bland annat strandvolleyboll och fotboll - beroende på era intressen! För de yngre finns även möjlighet att bygga sandslott, leta efter krabbor och andra spännande strandlekar.

APOLLO FLYGSTOLAR

För prisvärda och bekväma direktflyg från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn ner till oss i Fuerteventura rekommenderar vi er att boka via Apollo (https://www.apollo.se/). Läs mer om praktisk reseinfo här!  
För dig som reser i sällskap men inte vill surfa. Då dras 3000 kr bort från priset.
Tur/retur från Lissabon International Airport (LIS). Transfer endast söndagar.
(T.ex. om du reser själv, med en vän eller partner så styr vi rum som passar bäst för dig/er)
Förvänta dig ett bekräftelsemail inom kort. Om du inte hittar det i din inkorg vänligen kolla i din skräppost.
Totala produkter
Totala alternativ
Totalbelopp

Antal personer