Surfpaket

Fuerteventura

Upplev en exotisk oförglömlig surfresa!

Om du känner en stark längtan efter att utvecklas och lära dig någonting nytt med havet som lekplats är detta något för dig! Upplev adrenalinkicken du får när du fångar en våg - en känsla som inte kan beskrivas, den måste upplevas.

Fuerteventura har så mycket att utforska och här väcks definitivt äventyrslusten inom dig till liv. Upplev exotisk surfvibe i ett varmt härligt klimat och turkost varmt vatten med magiska vågor!

Oavsett om du föredrar att resa med dina vänner, partner eller ge dig ut på äventyr på egen hand, kan vi garantera att du kommer att möta likasinnade människor och skapa oförglömliga minnen. Med surfspots för alla nivåer passar det både dig som är nybörjare och erfaren. Våra engagerade surfinstruktörer har en unik metodik och anpassar alltid coachingen utefter din nivå.  

Vår lyxiga moderna villa erbjuder en mindblowing arkitektur, stor härlig terrass, uppvärmd pool och panoramautsikt över havet, vulkanerna och solnedgången. Med strålande sol nästan varje dag är vårt surfcamp i fantastiska Fuerteventura en härlig plats året runt.

Läs mer om Fuerteventura här!
intro image

Allt detta ingår

Det enda som tillkommer

  • Flyg tur- och retur
  • Transfer till- och från campet
  • Lunch och middagar under veckan
  • Möjlighet att lägga till yogapass och massage på plats
info image
OM FUERTEVENTURA Europas svar på Maldiverna med turkost varmt vatten och strålande sol året runt. Fuerteventura i Spanien erbjuder en unik och avslappnad miljö omgiven av en häpnadsväckande natur med närliggande surfspots för alla nivåer av surfing. Läs mer om Fuerteventura här! Läs våra 5 anledningar till varför du borde åka på surfresa till Fuerteventura! 
MER ÄN BARA SURFING Vi erbjuder surfing för alla nivåer. Men om inte alla i sällskapet är lika taggade på att surfa finns det ingen anledning att oroa sig. Vi är flexibla och anpassar oss efter er! När ni bokar, välj “Bara boende -3 000 kr” så drar vi av 3 000 kr och hjälper dig hitta och boka en annan aktivitet du drömmer om. Läs mer om våra utflykter på Fuerteventura här!
För dig som reser i sällskap men inte vill surfa. Då dras 3000 kr bort från priset.
Tur/retur från Lissabon International Airport (LIS). Transfer endast söndagar.
(T.ex. om du reser själv, med en vän eller partner så styr vi rum som passar bäst för dig/er)
Förvänta dig ett bekräftelsemail inom kort. Om du inte hittar det i din inkorg vänligen kolla i din skräppost.
Totala produkter
Totala alternativ
Totalbelopp

Antal personer