Konferensresor

Vi skräddarsyr resor för stora och små företag.

Att kombinera arbete med surf, aktiviteter, kulinariska läckerheter och frisk luft ger en sammansvetsad grupp som presterar mer. En surfkonferens i Baleal, Portugal skapar dubbelt mervärde, ger positiva minnen och motivation på lång sikt.

Magnus & friends är en modern surfskola med fokus på hög kvalitet i surfcoachningen såväl som i boendet som i all övrig service. Upplev glädje, omtanke och extra god kvalitet i coachingen vid vår surfskola! Beroende på budget och önskemål ordnar vi ett boende som känns helt rätt för er. Vi hjälper er att skräddarsy ett unikt program som passar ert företag. Begär offert idag, kontakta oss här.

Byn Baleal som konferensort

Byn Baleal passar utmärkt som konferensort där den ligger perfekt belägen nära Lissabons flygplats men samtidigt så djupt inne i det vackra Portugisiska landskapet med närheten till det storslagna havet, kulturen och de många restaurangerna som serverar allt från havets läckerheter till kött och vegetariska läckerheter.

Det finns många olika flygbolag som trafikerar Stockholm – Lissabon, Göteborg – Lissabon eller Köpenhamn – Lissabon. Vi hämtar upp er på flygplatsen och tar hand om er under hela er hela er vistelse. De vanligaste konferensuppläggen är en långweekend torsdag till söndag med konferens på fredag- och lördag förmiddag.

Det går att kombinera konferens med surf, golf, löpning längs stranden med förstklassigt boende på något av hotellen vi samarbetar med.

En surfkonferens med aktiviteter skapar dubbelt mervärde samt ger minnen och motivation på lång sikt. Kontakta oss här redan idag för offert.

Peter Friman, Stockholm, berättar om sin upplevelse hos Magnus & friends

Helene, Stockholm, berättar om sin upplevelse hos Magnus & friends