Se vad våra gäster berättar om Magnus & friends

”En fantastisk semestervecka med sonen, en av de bästa som har allt för oss två. Bästa Surfcampen, nya underbara vänner, härligt häng och utmaningar för oss båda i vågorna. Tack Magnus & friends och alla nya vänner som var med under veckan.”
Lena Tolfvenstam, Stockholm

”Vilken magisk vecka vi har haft där alla tre lärt sig surfa gröna vågor och lärt känna många nya fina vänner. Tack för bästa surfcamp Magnus & friends.”
Clara Mattson, Stockholm

”Drömmer mig tillbaka till magiska dagar i Baleal tillsammans med Axel och massa nya vänner. Mindfulness är för mig nu synonymt med surfing. Svårt att slå ett koncept med härligt häng, underbara människor och bra surfing. Axel och jag är redo för att signa upp för nästa äventyr v30 2019.
Tack Magnus & friends.”

Anna Törner, Stockholm

”Kontraster. Jupp. Som surfnovis på och i ett busigt hav med fart, kraft, riktning, styrka och explosivitet. Och med blicken uppåt, utåt. Och som yogalärare i solnedgången på en klippa med mjukhet, stillhet, varande och inåtblick. Kontraster som föder följsamhet och balans.
Surf och yoga är en underbar kombo som gärna avnjuts med tålamod, nyfikenhet och tillit.
Veckan med Magnus & friends ligger som glatt ögonglitter i själen.
Tack.”

Karin Chaikiat Sjödin, Strägnäs

”Tack för en grymt rolig vecka Magnus & friends och bästa surfgänget. Veckan gick alldeles för fort.”
Theresa Walther, Västerås

”Thank you Magnus & friends for a magic surfweek on the green waves. Can recommend this setup to all my friends that love active vacation. The magic was the community and the joy of each other’s success. See you soon.”
Pernilla Gravenfors, Åre

”En grym surfvecka med familjen är avklarad. Kan starkt och varmt rekommendera Magnus & friends.”
Niclas Gravenfors, Åre

”Yoga & Surf in Portugal. Best trip ever.”
Sarah Haponski, Örebro

”Jag och mina barn (7 resp 10 år) åkte på en av familjeveckorna med Magnus&Friends och vi hade en supervecka. Surfen var fantastisk med coacher som inspirerade, utmanade och samtidigt fick en att känna sig trygg i vattnet. För barnens del blandade de surf med lek vilket kändes som ett perfekt sätt att introducera sporten för dem. Själva campet var jättefint och fräscht med perfekt läge och närhet till såväl stränder som restauranger. Magnus själv är otroligt bra på att skapa en varm och avslappnad stämning och veckan var fylld av skratt och härliga samtal. Både jag och barnen längtar tillbaka och kommer garanterat göra om detta. Jag kan verkligen rekommendera Magnus & Friends.”
Stina Rydahl, Stockholm

”Har nyss kommit hem från en veckas surf camp i Baleal med mina döttrar (11 och 18) och måste säga att det är en av de bästa resor vi gjort. Magnus och de andra skapar en personlig, omtänksam och positiv stämning och allt praktiskt med boende, kurs och transfer funkade utmärkt. Både jag och barnen tyckte att det var spännande och roligt att lära sig något nytt och jag fick även utmana några rädslor. Det allra bästa var dock gemenskapen med de andra, både stora och små och allt roligt, skönt häng. Längtar tillbaka.”
Åsa Zsiga, Stockholm

”Tack för en riktigt bra surfvecka. Jag åkte med min son som är 9 år på en av familjeveckorna med Magnus & Friends och vi hade det riktigt bra. Ingen av oss hade provat att surfa tidigare. Surfen var riktigt bra med fantastiska instruktörer och få elever per instruktör och gav alla en riktigt bra individuell coachning efter sina förutsättningar och mål. Själva campet var fräscht och bra, väldigt nära stranden där vi surfade och hängde. Förutom surfen så var det en riktigt bra stämning hela veckan och vi träffade många nya och väldigt trevliga människor. Ett riktigt plus var att vi fick dela lägenhet med en annan familj som var supertrevliga (hoppas vi ses nästa år). Förutom surfen så var det mycket härliga samtal, aftersurf, beach häng, middagar mm. Magnus & Friends-teamet inkl instruktörerna gjorde allt för att man skulle trivas, vi kommer definitivt komma tillbaka.”
Thomas Lindström, Uppsala

Boka ditt äventyr nu!

Boka här