Surfpaketet

Från 7 990 kr

Allt detta ingår:
– 7 nätter i trevligt boende med promenadavstånd till surfvågorna
– 5 dagars utvecklande och rolig surfkurs á 2 timmar
– Stor och god svensk frukostbuffé varje morgon
– Låna våtdräkt och surfbräda och surfa själv så mycket du vill
– Utvecklande videofeedback tillsammans med din surfinstruktör
– Minnesvärda foton och film
– 2 avkopplande och härliga yogaklasser

– Handduk, sängkläder och rumsstädning ingår (ta med strandhandduk)

Surfpaketet

Detta är paketet för dig som vill surfa!

Oavsett om du aldrig surfat förut eller om du är avancerad surfare och vill utvecklas ytterligare har vi rätt grupp och vågor för dig. Läs mer om våra olika nivåer på surfgrupper här! 

Weekends

Upplev spänning och äkta avkoppling under våra härliga weekend-upplägg (torsdag – söndag) från 3 990 kronor.

Vi checkar in er och välkomnar er på torsdagskvällen. På fredagen kör vi två surfpass och ett till på lördagen. Vi erbjuder dessutom möjlighet till en extra sunrise session i soluppgången (60 Euro/pp) på lördagmorgonen. Då har man verkligen maxat sin surfhelg! Utcheckning och eventuellt ytterligare en till sunrise session under söndagförmiddagen.

Under helgen ingår surfkurs med M&f.s höga kvalitet, videofeedback, fint boende med promenadavstånd till surfvågorna, fritt lån av surfbräda och våtdräkt, magisk frukost och oförglömliga minnen.

Tjejvecka

Surfing är för alla! Som tjej i Sverige är surfvärlden inte alls så stor som den skulle kunna vara och det vill vi ändra på.

För första gången arrangerar vi därför nu tjejveckor här i Portugal! Vi vill få fler ut bland vågorna och samtidigt öppna upp för nya vänskaper och kontakter. Kom och upplev en vecka tillsammans med oss, i en peppande och varm atmosfär! Tillsammans skapar vi inspiration, gemenskap och såklart härliga surfminnen. Åk själv, ta med syrran, mamma eller bästa kompisen och spendera en vecka med bara tjejer! Alla nivåer är varmt välkomna.

Solovecka

Glöm kompromisser och pusslande – åk iväg ensam på surfresa, tillsammans med andra!

Oavsett om det är ett skönt avbrott i familjevardagen eller en välkommen push att träffa nya människor så finns det flera fördelar med soloresande. En vecka med Magnus & friends ger dig chansen att lämna problemen hemma och upptäcka en ny surfvärld i härliga Portugal. Under våra soloveckor ligger extra betoning på skönt häng och gemensamma middagar. Dessutom ingår en härlig utflykt med hela gänget i priset!

Kom och upplev ett eget äventyr tillsammans med oss!

Boka ditt äventyr nu!

Boka här