Familjepaket

Baleal

För dig som vill surfa med hela familjen!

Upplev det ultimata familjeäventyret hos Magnus & friends. Under våra actionfyllda familjeveckor får alla i familjen utvecklas, utmanas och umgås i en havsnära miljö och dela glädje, bus och äventyr tillsammans med andra likasinnade.

Vår filosofi är att alla kan surfa, unga som gamla, och när man väl behärskat surfingen är det en fantastisk känsla! Våra lokala erfarna surfinstruktörer anpassar alltid coachningen utefter din nivå – och ser till att du har kul ute bland vågorna.

Vi har barn och ungdomar i blandade åldrar som reser med oss, oftast finns det någon nära ditt barns ålder. Det är underbart att se hur lätt barnen hittar nya vänner och hur det bidrar till semestern för alla i familjen! Under sommar- och höstlovet har vi tillgång till pool.

Ditt barn kommer att få en trygg och rolig surfupplevelse som ger glädje och skratt. Ålderskravet är 6 år, men simkunnighet är inte ett krav. För att säkerställa individuell uppmärksamhet och stöd har vi en surfinstruktör per ca 3-5 barn. Självklart är personalen svensktalande!

Läs mer om Baleal här!

intro image

Allt detta ingår:

Det enda som tillkommer:

  • Flygresa tur och retur
  • Transfer till- och från campet
  • Lunch och middagar under veckan. Priserna på restauranger är ca 30% lägre än i Sverige.
  • Möjlighet att lägga till yogapass och massage på plats
info image
OM BALEAL Vart du surfar spelar roll, därför har vi valt en av världens bästa surfplatser. Upptäck vårt hemtrevliga surfcamp i den mysiga lilla surfbyn Baleal i Portugal! Här är människorna vänliga och lever för surf. Med vår unika topografi är vågorna bland de bästa i världen, anpassade för alla nivåer. Läs mer om Baleal här! Läs våra 5 anledningar till varför surfing i Baleal är den bästa familjeresan!

ANDRA AKTIVITETER I OMRÅDET

Vi erbjuder surfing för alla nivåer. Är inte alla i familjen lika sugna på att surfa? Inga problem! Vi byter ut surfen mot din favoritaktivitet. Vi drar av 3 000 kr och hjälper dig att hitta och boka upp din drömaktivitet. Varför inte golfa, yoga, cykla eller löpträna. När ni bokar in er välj “Bara boende -3000 kr”. Läs mer om våra utflykter att uppleva i området här! 

GEMENSAMMA AKTIVITETER FÖR BARN OCH UNGDOMAR

Utanför havet och surfingen kommer ni barn och ungdomar att lära känna varandra genom gemensamma aktiviteter. Det kan exempelvis bli bad i poolen, strandvolleyboll och fotboll - beroende på vad ni gillar! Många av er som är lite yngre vill bygga sandslott, leta krabbor och andra strandlekar.

PRE SURF KIDS FÖR BARN MELLAN 4 - 6 ÅR

På Pre Surf Kids hittar vi på roliga och meningsfulla surfförberedande aktiviteter på stranden medan era föräldrar surfar. Vi bygger sandslott, leker i de mindre vågorna, letar krabbor och snäckor, flyger drake, surfar med body boards, äter glass och annat roligt. Våra aktivitetsledare för Pre Surf Kids är alla svensktalande. Pre Surf Kids erbjuds endast under sommarlovsveckorna.

VAD HÄNDER MER UNDER VECKAN?

Ni barn och ungdomar sitter oftast vid ett eget bord på restaurangerna och de vuxna sitter tillsammans vid ett vuxenbord. På så sätt lär ni känna varandra bättre och får en roligare vecka tillsammans. Du kommer att få fantastiska minnen tillsammans med din familj som du aldrig glömmer och förmågan att kunna surfa för resten av ditt liv! Ni får foton och film på era upplevelser så ni kan minnas och dela med kompisar och släktingar. 

SURFA PÅ SKOLLOVEN ÅRET RUNT?

Fly novembermörkret eller gör er redo för sommarens höjdpunkt! Välkommen till oss på höstlovet, jullovet, sportlovet, påsklovet eller varför inte sommarlovet? Läs mer om hur det är att surfa hos under skolloven här! 
För dig som reser i sällskap men inte vill surfa. Då dras 3000 kr bort från priset.
Tur/retur från Lissabon International Airport (LIS). Transfer endast söndagar.
(T.ex. om du reser själv, med en vän eller partner så styr vi rum som passar bäst för dig/er)
Förvänta dig ett bekräftelsemail inom kort. Om du inte hittar det i din inkorg vänligen kolla i din skräppost.
Totala produkter
Totala alternativ
Totalbelopp

Antal personer