Pojke på bräda på surfinstruktörs huvud under sportlovet

Påskresa med surfing

Påskresa med surfing

Upptäck den ultimata äventyrsupplevelsen under påsken i Portugal genom att ge dig ut på en surfsemester. Surfing är en fantastisk sport för både barn och vuxna! Dels ger det livslånga färdigheter, bygger upp barnets självförtroende samtidigt som det är ett roligt och hälsosamt sätt att umgås med familjen.

En flicka surfar i klart vatten i Portugal
Tjej på surfbräda på påsklovet
Två pojkar på surfbrädor gör high five i vattnet

Vackra landet Portugal

Portugal är ett land som lockar med en oändlig rad av fascinerande platser att utforska. Om du drömmer om en minnesvärd familjesemester, är Portugal det perfekta valet för dig.

Landet är hem till några av de vackraste stränderna i Europa. Det har också fantastiska historiska platser över hela landet – alltifrån romerska ruiner till medeltida slott finns i Portugal. Dessutom har Portugal större delen av sin befolkning inom 100 km från kusten, så de flesta av dessa platser är lättillgängliga med bil eller kollektivtrafik.

När du besöker fantastiska Portugal bör du inte missa:

  • Penicheregionen – En destination perfekt för familjer, med vackra stränder, solsken året runt, massor av aktiviteter för barn och vuxna, plus ett varierat utbud av restauranger för alla smaker!
  • Lissabon – Lissabon är Portugals huvudstad och ett bra ställe att besöka om du letar efter kultur, god mat och roliga aktiviteter för vuxna såväl som barn.
  • Baleal – Om du letar efter en avkopplande semester som ligger utanför de stora turiststråken, är Baleal platsen för dig. Surfbyn som tidigare varit en gammal fiskeby har några av de bästa fisk- och skaldjursrestaurangerna, och det är också hem för några av de bästa surfstränderna i Portugal.

Den bästa platsen att surfa med familjen i Portugal

Byn Baleal är en liten surfby i nordvästra Penicheregionen i Portugal, cirka en timmes bilfärd norr om Lissabon. Kustlinjen är mycket varierad, med vackra stränder och klippor, men det är kvaliteten på vågorna tack vare den långgrunda sandstranden innanför Balealhalvön som drar surfare från hela världen till detta hörn av Portugal.

Bästa surfcampet för familjer

Vi på Magnus & friends är ett familjärt surfcamp som välkomnar alla åldrar för en oförglömlig surfresa. Årligen coachar vi flertalet familjer på alla olika nivåer och ser till att varje medlem i familjen får ut det mesta av sin surfupplevelse.
Några av de fokusområden vi har:

  • Levererar hög kvalitet och har mindre surfgrupper så alla kan få den coaching man behöver, cirka 3-5 gäster per surfinstruktör.
  • Vi anpassar surflektionerna efter alla nivåer.
  • Vi har stor erfarenhet och högt säkerhetstänk när det kommer till surfning med barn.
  • Ledarledda aktiviteter för alla barn och ungdomar utanför surflektionerna av svensk personal.

Läs mer om vårt familjepaket!