Två surfare firar en bra våg genom att sträcka ut nävarna mot varandra

Konferensresa utomlands med surfing

Konferensresa utomlands med surfing

Hur gör man en konferens så givande som möjligt? Ett sätt är att ta sig till södra Europa där ni kombinerar möten, workshops och föreläsningar med surfing och vackra solnedgångar på stranden. Vi gör allt detta möjligt!

Ge er konferens en spännande twist och ta den till Portugal! Bortom de bekanta svenska konferenslokalerna väntar en solig miljö och en avslappnad atmosfär som öppnar upp för mer kreativa mötesupplägg och öppna samtal. Här kombinerar ni produktiva workshops med spännande aktiviteter som surfing, och skapar ett gemensamt välbefinnande som stärker banden i gruppen. Låt dagarna avslutas med lokala viner och delikatesser, och njut av magiska solnedgångar på de långa stränderna. Hos oss på Magnus & friends får ni inte bara en konferens, utan en minnesvärd och inspirerande upplevelse i Baleal, Portugal!

Tre glada surfare på konferens med sina brädor på stranden
En stående man med kaffekopp pratar med en sittande kvinna med laptop

Åk på konferens i Portugal

Låt er inte begränsas av vad Sverige har att erbjuda. Blicka istället söderut och föreställ er hur kollegor och samarbetspartners minglar omkring på soligare breddgrader.

Varva produktiva workshops med aktiviteter som faktiskt är spännande och annorlunda för de flesta. Möten som annars kan kännas enformiga ersätts med öppna samtal i en avslappnad miljö. På så sätt skapas ett gemensamt välbefinnande som gör gott för både individ och grupp.

Att dessutom få möjligheten att runda av dagarna med lokala viner och färska havsdelikatesser gör knappast saken sämre. För att inte tala om promenaderna på de kilometerlånga stränderna som får ett alldeles magiskt sken i solnedgången. När stunden är kommen kryper ni äntligen till kojs till ljudet av det mäktiga havet som slår mot klipporna några hundra meter bort. Sådana ljuvliga konferensdagar är precis vad som behövs för att leda företaget i rätt riktning.

Lär er att surfa tillsammans

Att göra roliga aktiviteter tillsammans är ett vedertaget vinnande koncept för teambuilding.  Och eftersom surfing både är en aktivitet och förmodligen den roligaste av dem alla rymmer den alla ingredienser för att skapa en oövervinnerlig laganda.

I Baleal, Portugal, lär sig tusentals människor att surfa varje år och det är förstås ingen slump att platsen har blivit ett så populärt resmål för surfare. Här finns nämligen skyddade stränder i varje väderstreck, vilket gör att det i princip alltid kommer in välsvarvade vågor för både nybörjare och proffs. Och tro det eller ej, det är precis just här vi håller till.

Surfkonferens med Magnus & friends

Vi hjälper er att skräddarsy era konferensdagar precis som ni vill ha dem för att ni ska få ut så mycket som möjligt från konferensen. Förutom sovplatser och tillgång till både lokaler och mötesrum visar vi vägen till de allra bästa lokala restaurangerna i närområdet.

Vidare erbjuder vi surflektioner av professionella surflärare som lägger sin själ i att förena er med havets energier. Ingenting gör oss nämligen så glada som att se våra gäster fånga sina första vågor. Vi vet dessutom av erfarenhet att denna glädje är ömsesidig. Välkomna till vårt smultronställe i Baleal på konferens!