Surfare gåendes på strand med surfbräda på huvudet under höstresa

Höstresa med sol och surfing

Höstresa med värme, sol och surfing

När andra pratar om regn, rusk och mörker på hösten kan du välja ett helt annat spår med en surfresa till Portugal där solen fortfarande skiner. Upplev kultur, natur och surf när den är som bäst och rusta dig inför vintern med ny energi och oförglömliga minnen.

Medan hösten smyger sig på och vi börjar känna av de kortare dagarna och kyligare temperaturerna, bjuder fortfarande en surfresa till Portugal på en varm, glädje och äventyrsfylld resa. Varför inte fortsätta använda sommarkläderna och istället komplettera dem med en våtdräkt, surfbräda och solkräm för att ge dig ut på de vackra stränderna längs Portugals kust?
Två surfare i solnedgång gåendes på strand
Surfing under höstresa
Två surftjejer njuter av utedusch

Lys upp hösten med en surfresa

Förgyll hösten med en minnesvärd resa till södra Europa, Portugal, där solen fortfarande strålar varmt och omfamnar både kropp och sinne.

Utforska fantastiska landskap och natur i en avslappnad atmosfär. Dessutom kan du njuta av förmånliga priser på flyg och matupplevelser när högsäsongen avtagit. Det är också mindre trängsel i havet, perfekt tid att lära sig surfa!

Portugal – ett höstparadis för alla

Portugal är det ultimata resmålet för höstäventyr! Här kan du förvänta dig en blandning av solsken och behagliga temperaturer, med medeltemperaturen som landar på cirka 25 grader i skuggan i september, 22 grader i oktober och 19 grader i november. Dessutom bjuder havet in till sköna dopp med sina behagliga 21 grader i september.

Upptäck det varierande landskapet, där sandstränder sträcker sig så långt ögat kan nå och omges av imponerande bergsformationer. Vägarna går i genom vingårdar i full skördetid och förbi historiska platser och kulturmärkta städer. Där finns autentiska restauranger och välsorterade butiker, där lokala delikatesser som fisk, skaldjur och utsökta viner står redo att avnjutas. 

Surf i Portugal på hösten

För surfare är Portugal ett av världens mest attraktiva resmål tack vare atlantkustens magiska förmåga att leverera den ena vågen i absolut toppklass efter den andra. Höstsäsongen i Portugal bjuder på perfekt formade vågor som passar alla, från nybörjare till proffs.

Portugals höstklimat är helt enkelt optimalt för att du ska kunna förverkliga dina surfdrömmar.  Detta gäller inte minst Baleal – en liten portugisisk by som verkar ha skapats av självaste surfgudarna för att överträffa alla förväntningar. Baleal halvön står alltid redo för att ta emot det kraftfulla havet och fördela snälla nybörjarvågor i de långgrunda vikarna. Erfarna surfare kan utforska magnifika platser med kraftfulla vågor bara några 100 meter bort. 

Så varför inte unna dig en resa fylld med sol, vågor och äventyr? Ta del av höstens magi tillsammans med vårt team och andra entusiastiska surfare på Magnus & Friends Surfcamp i Baleal. Låt oss skapa minnen för livet tillsammans!

Upplev vintern med arbete och surf tillsammans med oss!

Vill du stanna längre och ha möjlighet att jobba samtidigt?
Då är du varmt välkommen till vår longstay-upplevelse för sen höst och vintergäster, där du får njuta av en inspirerande arbetsmiljö i vårt coworking-space. Här kan du låta ditt arbete blomstra samtidigt som du får chansen att utforska vågorna på surfbrädan.

Vårt surfpaket inkluderar allt du behöver för att du ska känna dig trygg och bekväm i vattnet.

Läs mer om vårt coworking koncept här!