Familjepaket

Vuxna: fr.  7 990 kr

Allt detta ingår:
– 7 nätter i trevligt boende med promenadavstånd till surfvågorna
– 5 dagars utvecklande och rolig surfkurs á 2 timmar
– Stor och god svensk frukostbuffé varje morgon. Barnens favorit brukar vara nutellamackorna 🙂
– Låna våtdräkt och surfbräda och surfa själv så mycket du vill
– Utvecklande videofeedback tillsammans med din surfinstruktör
– Minnesvärda foton och film
– 2 avkopplande och härliga yogaklasser
Handduk, sängkläder och rumsstädning ingår (ta med strandhandduk)
Förmånliga betalningsvillkor. Du betalar endast 20% i bokningsavgift inom 10 dagar, resten 30 dagar innan resan.

Familjepaketet

Under våra oförglömliga och actionfyllda familjeveckor får alla barn utvecklas, utmanas och umgås i en havsnära miljö och tillsammans med andra barn dela glädje, bus, surf och äventyr.

Du som är barn kommer tryggt och säkert att lära dig att stå upp på surfbrädan, börja svänga höger och vänster, spela luftgitarr á la rock’n roll och åka baklänges sittande. Du måste ha fyllt 6 år men behöver inte kunna simma. Vi håller till på grunt vatten samtidigt som våtdräkten ger flytkraft. Ni kommer alltid vara nära en av oss instruktörer. Ni är endast ca 3-5 barn per surfinstruktör. Utanför havet och surfingen kommer ni kunna leka kurragömma, spela kort, hänga vid poolen och träna på att göra bomben med höga splash och att hålla andan under vattnet (Poolen har vi endast under sommarlovet). Barn och ungdomar sitter oftast vid ett eget bord på restaurangerna och de vuxna sitter tillsmmans vid ett vuxenbord. På så sätt lär vi känna varandra bättre och får en roligare vecka tillsammans!

Du kommer få fantastiska minnen tillsammans med dina föräldrar som du aldrig glömmer och förmågan att kunna surfa för resten av ditt liv! Ni får foton och film på era upplevelser så ni kan minnas och sprida till släkt och vänner. (För barn 4-6 år se Pre Surf Kids nedan)

Höstlov i sensommarens Portugal

Fly novembermörkret! Höslovet när det är som bäst borde innehålla rörelse, aktivitet och glädje som en stärkande och utvilande paus för alla skoleelver under den långa höstterminen.

Kom ner till varma Portugal där sensommaren dröjer sig kvar, vågorna är fina, vattnet fortfarande är sommarvarmt, där de flesta turister lämnat vår lilla surfby. Samla ny glädje, sol och energi inför de mörkare vintermånaderna. Genomsnittstemperaturen enligt AccuWeather är ca 22 grader i skuggan under dagen och ca 16 grader under natten. Vattentemperaturen är i havet samma som under juliveckorna dvs ca 19 grader. Med våra varma våtdräkter (4,3 mm) surfar vi behagligt året runt. Dessutom brukar det vara en härlig offseason-känsla med mindre folk i byn och i havet, med vanligtvis samma utbud av restauranger, barer och surfbutiker. Helt magiskt med andra ord!

Sportlovet

Fly februaribermörkret, iPads, trängseln i liftköerna, iskalla tår och fingrar!  Kom ner till ljusa Portugal där vågorna är fina, vattnet är lockande och vår lilla surfby vilar i skön offseason-skrud.

Samla ny glädje, sol och energi! Sportlovet när det är som bäst borde innehålla ljus, rörelse och glädje som en stärkande och utvilande paus för alla skoleelver och deras föräldrar under de mörka vintermånaderna.

I luften har vi i genomsnitt 18 grader i skuggan under dagen och ca 12 grader under natten. Har ni en extra vindjacka till hands för kvällarna när solen gått ner så är ni helt safe att få en härlig och skön vecka. Vattentemperaturen är i genomsnitt ca 15 grader och med våra varma våtdräkter (4,3 mm) och surfskor surfar vi behagligt året runt. välkomna till ljuset, de långa dagarna och den härliga gemenskapen!

”- Oslagbart sportlov!!! Vi brukar åka skidor på sportlovet men snöbristen gjorde att vi valde att åka t Portugal och surfa i stället.
En ren högvinst. Har sällan haft ett bättre sportlov. Lugnt och skönt i Baleal och väldigt bra och trevligt bemötande av Magnus and friends personal. Dessutom fantastiska surflärare som fick oss alla tre fullständiga nybörjare, jag och frugan båda 55år, och vår 17-åriga dotter att lyckas komma upp och surfa redan första dagen!
Att vi dessutom fick till en heldag i Lissabon under ledning av en av M&f:s kompisar gjorde veckan till en komplett fullträff. Vi kan varmt rekommendera Magnus and friends!!!” Pelle, Stockholm (enligt Trustpilot)

Påsklovet

Kom ner och möt våren och fira påsken med oss i Portugal. Lämna aprilvädret i Sverige och kom ner till försommarens Portugal och surfa in ny glädje, sol och energi med oss på Magnus & friends och alla våra gäster! 

Genomsnittstemperaturern är ca 18 grader i skuggan under dagen och ca 12 grader under natten enligt AccuWeather. Vattentemperaturen är ca 16 grader och med våra värmande, 4,3 mm tjocka våtdräkter och surfskor surfar vi behagligt året runt. Varmt välkomna till månaden då körsbärsträden blommar i Portugal!

Weekends

Upplev spänning och äkta avkoppling under våra härliga weekend-upplägg (torsdag – söndag) från 3 990 kronor.

Vi checkar in er och välkomnar er på torsdagskvällen. På fredagen kör vi två surfpass och ett till på lördagen. Vi erbjuder dessutom möjlighet till en extra sunrise session i soluppgången (60 Euro/pp) på lördagmorgonen. Då har man verkligen maxat sin surfhelg! Utcheckning och eventuellt ytterligare en till sunrise session under söndagförmiddagen.

Under helgen ingår surfkurs med M&f.s höga kvalitet, videofeedback, fint boende med promenadavstånd till surfvågorna, fritt lån av surfbräda och våtdräkt, magisk frukost och oförglömliga minnen.

Pre surf kids för barn mellan 4 - 6 år

På Pre Surf Kids hittar vi på roliga och meningsfulla surfförberedande aktiviteter på stranden medan era föräldrar surfar. 

Vi bygger sandslott, leker i de mindre vågorna, letar krabbor och snäckor, flyger drake, surfar med body boards, äter glass och annat roligt. Våra aktivitetsledare för Pre surf kids är alla svensktalande. 

*Pre Surf Kids erbjuds endast under sommarlovsveckorna

Tjejvecka

Surfing är för alla! Som tjej i Sverige är surfvärlden inte alls så stor som den skulle kunna vara och det vill vi ändra på.

För första gången arrangerar vi därför nu tjejveckor här i Portugal! Vi vill få fler ut bland vågorna och samtidigt öppna upp för nya vänskaper och kontakter. Kom och upplev en vecka tillsammans med oss, i en peppande och varm atmosfär! Tillsammans skapar vi inspiration, gemenskap och såklart härliga surfminnen. Åk själv, ta med syrran, mamma eller bästa kompisen och spendera en vecka med bara tjejer! Alla nivåer är varmt välkomna.

Solovecka

Glöm kompromisser och pusslande – åk iväg ensam på surfresa, tillsammans med andra!

Oavsett om det är ett skönt avbrott i familjevardagen eller en välkommen push att träffa nya människor så finns det flera fördelar med soloresande. En vecka med Magnus & friends ger dig chansen att lämna problemen hemma och upptäcka en ny surfvärld i härliga Portugal. Under våra soloveckor ligger extra betoning på skönt häng och gemensamma middagar. Dessutom ingår en härlig utflykt med hela gänget i priset!

Kom och upplev ett eget äventyr tillsammans med oss!

Boka ditt äventyr nu!

Boka här