Tre ungdomar arbetar med laptops sittandes vid ett bord

Coworking utomlands med surfing

Coworking utomlands med surfing

Att blanda nytta med nöje är ett framgångsrikt recept för både personlig och professionell utveckling. Så varför inte ta med dig jobbet till solen och vågorna i Portugal? Testa coworking med surfing i vinter och känn hur kreativiteten och lusten väcks till liv.

De negativa spiralerna brukar kunna ta ordentlig spinn sisådär i november när sommaren känns som allra längst bort. Du gnetar dig vidare i mönster och rutiner som förvisso hjälper i stunden men som kan kännas oinspirerande och rätt meningslösa.

Och även om alltihop ändå känns helt okej så är du kanske inte riktigt på hugget när möjligheterna väl uppstår. Dina levande och kreativa sidor tycks ha gått i ide och istället gör du så lite du kan och bara det du orkar med. Men så plötsligt plingar det till i en av dina applikationer som åtminstone ger dig lite skärmljus att lysa upp tillvaron med. 

Det är en god vän som hör av sig:

”Vad säger du om att testa coworking utomlands med surfing i vinter?”

Tjej med surfbräda på huvudet på våg mot stranden
Två surfare sitter i soffa med laptop
Ett-gäng-surfare-möts-för-lineup-på-tom-strand

Coworking – arbete ensam fast tillsammans med andra

Coworking handlar om att utföra sitt eget arbete på en arbetsplats som du delar med andra. Det består i regel av ett öppet kontorslandskap där vem som helst är välkommen att hyra in sig, oavsett yrke och bakgrund. När du blir trött på att sitta hemma och häcka kan du alltså få sällskap av andra distansarbetande personer i en dynamisk arbetsmiljö.

Du får ett större socialt nätverk, utbyten av erfarenheter och idéer, liksom chansen att träffa en framtida vän, kollega eller varför inte ny samarbetspartner. 

Moderna människor och digitala nomader

Digitaliseringen har skapat en flexibel värld med flexibla människor. Vi ställer högre krav på att kunna bestämma själva över var, hur och när vi arbetar. Distansarbete har dessutom visat sig medföra många fördelar, såsom minskad stress, högre effektivitet och större möjlighet att kombinera arbete med resor.

En helt ny kultur har tagit form, med digitala nomader som reser till fjärran länder utan att för den sakens skull byta arbetsgivare. Och då är det föga förvånande att man väljer bort vintermörker och kyla till förmån för fler soltimmar, god mat – och så världens roligaste aktivitet förstås. 

Varva jobb med surfing i Portugal

Starta din arbetsdag med att fånga vågor i världsklass och kom in i första teams-mötet med en oövervinnerlig energi och harmoni. I Baleal på den portugisiska kustremsan kan detta bli verklighet. Omgiven av kustlandskapets unika bergsformationer som stupar ner mot havet kommer dina sinnen att skärpas och du hittar nya kreativa lösningar på allt som förut kändes svårt och jobbigt.

Problemen du bar med dig hämtas av tidvattnet och försvinner ljudlöst ut i havsströmmarna mot horisonten. Tillbaka får du solsken, färska havsdelikatesser och några av världens bästa surfvågor för både proffs och nybörjare. Och framförallt hittar du oanade krafter att ta dig an dina vardagsbestyr och höja prestationen i ditt arbete. Kanske till och med kraft att äntligen våga ta det där första stapplande steget mot karriären du alltid drömt om.

Vinterpaketet hos Magnus & friends

Som longstay-besökare under vintern får du full tillgång till ett coworking-space där du kan genomföra ditt arbete i en inspirerande miljö. Arbetssessioner varvas med surfsessioner och i vårt surfpaket ingår både instruktör, lektioner, våtdräkt och surfbräda för att ge dig bästa möjliga förutsättningar för att lära dig bemästra vågorna.

Välkommen att jobba och surfa tillsammans med oss i vinter!