Surfing i Portugal

5 anledningar att åka på surfsemester till Portugal i sommar!

5 anledningar att åka på surfsemester till Portugal i sommar!

Upplev äkta surfkultur vid Portugals kust! I byn Baleal möts surfare från hela världen för att utforska vågorna och njuta av den avslappnade atmosfären. Med perfekta vågor för alla nivåer och en timmes bilresa från Lissabon är det enkelt att komma hit och njuta av den fantastiska naturen. Kom och låt oss visa dig surfingens magi!

Njut av våren i Portugal.
På väg mot surflektionen

1. Vågor för alla nivåer

Vår lilla mysiga surfby Baleal i Portugal är en samlingsplats för entusiastiska surfare från jordens alla hörn. Tack vare de vidsträckta och långgrunda stränderna längs denna fantastiska kustlinje, erbjuder Portugal vågor som passar alla nivåer av surfare, från nybörjare till proffs, året runt. 

2. Upplev unik natur & kultur

Förutom de utmärkta surfmöjligheterna erbjuder Baleal en fantastisk natur och ett brett utbud av sevärdheter. Här finner man vackra ögrupper, pittoreska små byar och lokala vingårdar. Dessutom ligger Baleal endast en timmes bilresa från Portugals huvudstad, Lissabon! Passa på att testa lokala traditionella maträtter, fisken här är deras specialitet, som bjuder på en smakupplevelse du inte vill missa!

3. Lär er att briljera på brädan

Våra lokala instruktörer brinner för surfing och lär ut på ett effektivt sätt som ger resultat. De anpassar alltid sin coaching efter dina behov, och ser till att du har det tryggt och roligt ute bland vågorna. Din säkerhet och utveckling är deras främsta prioritet.

4. Gemenskap & nya vänner

Hos oss välkomnas människor i alla konstellationer – från ensamresenärer till par och kompisgrupper. Denna variation bidrar till en härlig gemenskap och öppnar upp möjligheten att träffa nya vänner! 

5. Smygstarta våren

Medan vädret hemma kan vara oförutsägbart under våren, bjuder Portugal på behagliga temperaturer som ligger runt 17-22 grader. Tack vare värmen, är det härligt att sitta på ett fik eller ta en drink och middag i solnedgången, eller varför inte ta en promenad längs klipporna och det vårblomstrande landskapet.