5 anledningar att åka med familjen på surfresa till Portugal i sommar!

5 anledningar att åka med familjen på surfresa till Portugal i sommar!

Längtar ni efter en familjeupplevelse utöver det vanliga? Välkomna till en aktiv vecka fylld med spännande äventyr, gemenskap och minnen för livet! Tillsammans med era nära och kära, dyk in i en surfresa som erbjuder något för alla.

Surfing är för alla!
Utveckla er surf tillsammans.

1. Aktiv familjesemester

Surfing är inte bara otroligt kul, utan även en härlig och fysiskt krävande aktivitet. Så tillsammans med familjen, ta chansen att ha en semestervecka fylld med roliga aktiviteter, rörelse och spännande utflykter! 

2. Vågförhållanden för alla åldrar & nivåer

Vår lilla surfby Baleal är en samlingsplats för entusiastiska surfare från jordens alla hörn. På grund av de vidsträckta och långgrunda stränderna längs denna fantastiska kustlinje, erbjuder Portugal vågor som passar alla nivåer av surfare, från nybörjare till proffs, året runt. 

3. Upplev unik natur & kultur

Förutom de utmärkta surfmöjligheterna erbjuder Baleal en fantastisk natur och ett brett utbud av sevärdheter. Här finner man vackra ögrupper, pittoreska små byar och lokala vingårdar. Dessutom ligger Baleal endast en timmes bilresa från Portugals huvudstad, Lissabon! Passa på att testa lokala traditionella maträtter, fisken här är deras specialitet, som bjuder på en smakupplevelse du inte vill missa! 

4. Säkra en vecka i värmen

Sommaren i Portugal är ett säkert kort om du vill ha värme och sol! Här ligger temperaturerna på 25+ grader under dagen och med behagliga temperaturer på kvällen. Tack vare värmen, är det härligt att strosa längs gatorna, sitta på ett fik eller ta en drink och middag i solnedgången, oavsett tid på dygnet. 

5. Lär er att briljera på brädan

På plats har vi passionerade och engagerade surfinstruktörer som brinner för att dela med sig av sin kunskap och kärlek för surf. Deras främsta mål är att ge er möjligheten att lära er surfa så att hela familjen vid veckans slut står på brädan och får uppleva den magiska känslan av att ta en våg.